Canvis a les taxes de la llar d’infants, menjador i servei d’acollida pel 2024

El Ple de l’Ajuntament del passat 2 de novembre va aprovar incialment diverses modificacions a les Ordenances Fiscals que afecten, entre altres aspectes, la taxa de la llar d’infants, la taxa del menjador i la taxa del servei d’acollida.

Canvis a l’ordenança que regula la taxa de la llar d’infants

S’actualitzen les mensualitats de la llar d’infants, les tarifes del servei d’acollida a la llar i les tarifes del servei de menjador a la llar, tal com podeu veure a la taula següent. En tots els casos, les actualitzacions de preu estan per sota de l’increment de l’IPC de referència.

El nou preu de la mensualitat no tindrà efectes sobre els alumnes empadronats a Ventalló perquè la bonificació que reben passarà de 20€ a 30€.

Canvis a l’ordenança que regula la tarifa del menjador escolar i l’acollida escolar

S’actualitzen les tarifes relatives al servei d’acollida matinal a l’escola, que són vigents des de l’any 2015 i s’actualitzen també les tarifes del menjador a l’escola, que són vigents des del 2021. En tots dos casos, les actualitzacions estan per sota de l’increment de l’IPC de referència.

Feu clic aquí si voleu veure amb detall tots els canvis a les Ordenances Fiscals que l’Ajuntament està tramitant amb la voluntat que siguin vigents a partir de l’1 de gener de 2024.

Més notícies de la mateixa sessió de Ple