Dos projectes exposats al públic: millora de la xarxa viària (Fase 2) i nova canonada a la zona d’equipaments

El Ple de l’Ajuntament del passat 2 de novembre va aprovar inicialment dos projectes que actualment es troben exposats al públic, tal com es va anunciar mitjançant dos edictes publicats en el Butlletí Oficial de la Província de 16/11/2023

Es tracta del Projecte de millora de la xarxa viària del centre urbà de Ventalló (Fase 2), que va ser aprovat per unanimitat i que podeu consultar aquí i de la Memòria valorada per a la nova canonada de drenatge a la zona d’equipaments, que també es va aprovar per unanimitat i que podeu consultar aquí.

Feu clic aquí per veure l’anunci referit al projecte de millora a la xarxa viària i feu clic aquí si voleu veure l’anunci referit a la nova canonada.

Projecte de millora de la xarxa viària del centre urbà (Fase 2)

Aquest projecte se suma a les actuacions que es venen executant per millorar el paviment i les xarxes de serveis del centre urbà. Primer es va actuar a la plaça de l’Ajuntament, al carrer Major i al carrer Mossèn Trayter (Fase 1); després a la plaça de la Font (Fase 1B) i ara (Fase 2) s’actuarà en els següents carrers:

  • Carrer Major
  • Carrer Marinada
  • Carrer de la plaça
  • Carrer de L’església
  • Carrer Caramany
  • Carrer Petit
  • Carrer Valls Nou

Si el projecte s’acaba aprovant tal com ara està planetjat sortirà a licitació per 162.058,62 € i pel seu finançament, l’Ajuntament compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOSC) de 110.054,00€.

Memòria valorada per a la nova canonada de drenatge a la zona d’equipaments

La canonada de drenatge de la zona d’equipaments passa pel solar on s’hi construirà la nova escola i la Generalitat va demanar a l’Ajuntament que la finca quedés lliure de servituds, segregant-la o bé desviant la canonada.

L’Ajuntament va optar per aquesta segona opció i va encarregar la redacció de la memòria valorada que ara ha estat aprovada amb caracter inicial i que preveu un pressupost de 29.711,55 €.

Més notícies de la mateixa sessió de Ple