Nova forma de comunicació amb els veïns i veïnes per mitjà de WhatsApp

Des de l’Ajuntament de Ventalló volem que els nostres veïns i veïnes rebin tota la informació de manera ràpida i que arribi a tothom, i amb aquesta intenció en el passat es va decidir instal·lar les cartelleres per tal de centralitzar tota la informació municipal en determinats punts de referència, obrir una pàgina a Facebook, Instagram o disposar d’una pàgina web actualitzada.

Ara, que gairebé tothom ja disposa d’un telèfon intel·ligent i en fa un ús habitual, s’ha decidit a més a més, posar en marxa unes llistes de difusió via WhatsApp amb l’objectiu de que tothom qui vulgui formar-ne part pugui rebre a l’instant informació rellevant relacionada amb el seu veïnat.

Per poder-vos donar d’alta en aquesta llista de difusió cal que seguiu les passes següents:

  1. Guardeu a contactes el número de mòbil 609648432 i actualitzeu la llista de contactes de WhatsApp immediatament després de guardar el número. Aquest punt és important ja que si no teniu el contacte guardat a l’agenda no podreu rebre les difusions municipals.
  2. Ompliu el formulari d’alta, que trobareu a continuació, o bé fent clic aquí.

L’Ajuntament us donarà d’alta a la llista i us enviarà un missatge de benvinguda i una breu explicació de les normes d’ús (l’alta a l’aplicació pot no ser immediata en funció del dia i l’hora en què facis la sol·licitud).

A partir d’aquest moment, rebràs les notificacions. 

Informació rellevant:

  • Aquest servei d’informació via WhatsApp és un canal de comunicació unidireccional.
  • Si necessites contactar amb l’Ajuntament has de fer ús d’altres mitjans habilitats per a aquesta finalitat (Telèfon 972793156, web: www.ventallo.cat, e-mail: ajuntament@ventallo.cat).
  • Per donar-te de baixa del servei fes-nos arribar un missatge de WhatsApp amb la paraula BAIXA i us comunicarem que aquesta ha estat realitzada de manera satisfactòria.