APROVACIÓ DE LA LIQUIDACIÓ DEL PRESSUPOST DE 2020

Durant el Ple de 6 d’abril de 2021, l’equip de govern va donar compte del decret d’alcaldia número 2021DECR000051, de 12 de març, mitjançant el qual es va aprovar la liquidació del pressupost del 2020.

En línies generals, el pressupost del 2020 es va tancar amb un romanent líquid de tresoreria de 1.463.285,76 € i amb una ràtio legal d’endeutament del 0%, com a conseqüència d’haver amortitzat tot el deute que tenia l’Ajuntament.

Feu clic aquí si voleu veure amb més detall la informació relativa a la liquidació del pressupost.

En el mateix Ple es va aprovar el conveni amb Dipsalut per a l’ús dels desfibril·ladors i es va ratificar l’acord d’aprovació del conveni amb els pobles veïns per a la prestació del servei de transport adaptat. Feu clic aquí per veure informació detallada sobre aquests i altres convenis.

Per unanimitat, es va aprovar una moció en suport de les energies renovables i de la implantació de criteris paisatgístics, de protecció agrícola i d’equilibri territorial per ordenar la implantació d’infraestructures relacionades amb l’obtenció d’aquest tipus d’energies; i una altra moció en favor de la denominació com a Consell d’Alcaldies de l’Alt Empordà de la reunió periòdica d’alcaldes i alcaldesses, que fins ara rebia el nom de Consell d’Alcaldes.

Amb els vots a favor de tots els grups del Consistori es va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Ventalló a la proposta de l’Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies per potenciar l’ús de l’estació de tren i, amb l’abstenció d’ERC, es va aprovar inicialment el Projecte del Projecte d’urbanització de la Unitat d’Actuació La Bassa.