DISTINCIÓ PER LA TRANSPARÈNCIA DE LA WEB MUNICIPAL

La web de l’Ajuntament ha estat reconeguda amb el segell Infoparticipa, que acredita un bon nivell de transparència i de qualitat de la informació que està publicada.

L’alcaldessa, Remei Costa i el tinent d’alcaldia, Jordi Masdevall, van ser presents dilluns 9 de maig a l’entrega del segell, que es va fer a la sala d’actes del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La web municipal compleix 46 dels 52 indicadors que fa servir, cada any, el Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) per avaluar el grau de compliment de la Llei de Transparència a les webs dels ens locals.

Aquests indicadors fan referència a informacions que els ajuntaments han de publicar d’ofici: organització institucional, gestió econòmica, acció de govern, normativa municipal, contractes, convenis, subvencions, tràmits i serveis públics, entre altres.

Aquest és el primer any que l’Ajuntament rep aquesta distinció.

L’alcaldessa considera que “les institucions han de ser eines útils pels ciutadans, donant i posant a la disposició de tots la informació de la gestió pública. Tot i les limitacions que suposa en temes de gestió ser un municipi petit de 10 nuclis, el nostre repte és anar augmentant aquest compromís i assolir els 52 indicadors, i mantenir-los. Aquest fet a part de ser bo pel municipi, garanteix la qualitat de la nostra democràcia”.

Feu clic aquí si voleu veure amb detall els resultats de l’avaluació.