ADJUDICADES LES OBRES PER REFORMAR LA PLAÇA DE LA FONT

Mitjançant acord de Ple de 30 de novembre, l’Ajuntament va aprovar, per unanimitat, adjudicar les obres de reforma de la plaça de la Font a l’empresa Cardell Equipaments, SLU.

Aquesta actuació servirà per reestructurar tota la plaça, renovar el paviment, canviar la xarxa d’aigua i soterrar les línies elèctriques, telefòniques i de telecomunicacions, tal com podeu veure en el projecte.

Està previst que les obres comencin el proper mes de gener i que tinguin una durada de tres mesos.

Aquestes obres complementen una primera actuació que s’ha fet aquest any a la plaça de l’Ajuntament, al carrer Major i al carrer Mossèn Trayter i precedeixen una tercera actuació, que l’Ajuntament té previst executar l’any que ve als carrers que envolten el nucli antic.

Les obres de reforma de la plaça de l’Ajuntament, el carrer Major i el carrer Mossèn Trayter van tenir un cost de 175.571,00€ (iva inclòs), dels quals la Generalitat en va finançar 120.000, mitjançant les ajudes del Pla Únic d’Obres i Serveis.

Les obres que començaran el mes que ve s’han adjudicat per 178.472,92 € (iva inclòs) i l’Ajuntament està treballant per aconseguir alguna subvenció que faciliti el seu finançament.

Per a les obres de reforma dels carrers que envolten el nucli, que tenen un cost previst de 125.000,00€ , l’Ajuntament compta amb una subvenció de 110.054€ de la Generalitat, també del Pla Únic d’Obres i Serveis.

 

 

A la mateixa sessió de Ple: