Exposada al públic la tercera modificació del pressupost de 2024

El passat divendres 13 de setembre va sortir publicat al Butlletí Oficial de la Província l’anunci d’aprovació inicial i d’inici del termini d’exposició al públic de la tercera modificació del pressupost de 2024 que ha tramitat l’Ajuntament durant el que portem d’any.

Es tracta d’incorporar en el pressupost d’ingressos una subvenció de l’ACA de 270.604,08€ per poder finançar actuacions contra la sequera i 126.026,59€ que provenen del romanent líquid de tresoreria de l’exercici 2023 per finançar altres actuacions.

Amb aquests diners, i per tal de mantenir l’estabilitat pressupostària, es complementen algunes partides del pressupost de despeses que tenien una dotació insuficient i també es crearan cinc noves partides que no estaven previstes en el pressupost inicial.

Les partides de despesa que es modifiquen, o que es creen de nou, són les següents:

  • Despeses jurídiques: s’incrementa la dotació amb 5.000€
  • Treballs tècnics i assessorament jurídic: s’incrementa la dotació amb 25.000€
  • Serveis Socials del Consell Comarcal: s’incrementa la partida amb 4.000€
  • Actuacions contra la sequera: partida que s’ha creat de nou amb una dotació de 347.340,93€
  • Edició de llibre infantil: partida que s’ha creat de nou amb una dotació de 3.412,24€
  • Construcció de dos gegants: partida que s’ha creat de nou amb una dotació de 9.377,50€
  • Monitoratge i material de construcció capgrossos: partida nova amb una dotació de 1.000€
  • Festa Saldet: partida nova amb una dotació de 1.500€

Aquesta modificació de pressupost es va aprovar inicialment per Ple el passat 28 d’agost amb els vots a favor de l’equip de govern (Gent de Ventalló) i el grup d’Amunt Ventalló, a l’oposició, però amb l’abstenció de la regidora de Fem Ventalló.

Feu clic aquí si voleu veure tots els detalls d’aquest expedient (modificació de crèdit número 3/2024), així com dels altres dos expedients de modificació de pressupost que s’han tramitat aquest any.