Inscripcions pel taller de pintura amb vi i oli

El diumenge 29 de setembre, dins dels actes previstos per la Fira de l’Oli, es farà un taller per aprendre a pintar amb oli i vi al parc de la Bassa (18.30h). És imprescindible fer la inscripció aquí si voleu participar-hi.

En aquest taller descobrirem en el vi i en l’oli d’oliva una forma d’expressió diferent, a través de la qual ens endinsarem en el coneixement d’uns productes molt presents i importants de Catalunya.

Conèixer la nostra cultura del vi i de l’oli d’oliva a través de l’art, ens durà a endinsar-nos en una nova forma d’entendre-la.

Treballar amb el vi, l’oli i els elements de la vinya, creant petites obres d’expressió plàstica permetrà reforçar aquesta matèria i aprofundir, al mateix temps, en una part molt important de la nostra cultura: el conreu de la vinya, els camps d’oliveres i els productes que se n’extreuen.

A través dels continguts del taller, els assistents descobriran les diferents varietats de sòl, de raïm, tipus de vi i els seus colors així com els tipus d’oli.

La influència del sol, de la pluja i temperatura en el creixement de la vinya i les característiques que d’aquests elements n’obté el producte final, el raïm. Coneixerem quins tipus d’olives tenim al nostre territori, els seus colors i la màgia que donarà a l’obra que estarem realitzant. Tot acompanyat d’un passeig per les diferents comarques a través de les D.O.

En tots els tallers, sempre s’exposa alguna obra per poder comentar.

Tot el material està inclòs.

El vi emprat habitualment és un “Criança”  de la zona. Els assistents s’emportaran la seva bonica làmpada amb una llum LED dins d’una bossa.

El taller s’acompanya amb tast del mateix vi i oli d’oliva utilitzats per crear l’obra artística i palets de pa amb xocolata negra, i així recordar un berenar molt tradicional de Catalunya, el pa amb xocolata.

Aquest taller serà impartir per Marta Arañó,  Artista – Pintura amb Vi Tinta i Vi i veïna del poble.

No cal saber dibuixar !!!

Durada del taller: d’1h.30’ a 2h.

Aforament: 20 assistents, es pot ampliar si és necessari a 25 màx. 

Animeu-vos a participar!